Naviate Structure

Naviate Structure

Nopeuta dokumentointia ja optimoi työskentelymenetelmät hyödyntämällä sisäänrakennettuja standardeja, jotka tehostavat rakennesuunnittelun työnkulkua. 

Save time

Säästä aikaa... 

käyttämällä CAD Tracker -toimintoa, joka näyttää projektiin linkitetyt ja tuodut CAD-tiedostot yhdellä napsautuksella. 

 

Increase control of your data

Paranna tiedonhallintaa... 

Project Cleanup -toiminnolla, jonka avulla määrittelet projektista siistittävät elementit tarkasti. 

 

 

optimise workflows

Optimoi työnkulut... 

hyödyntämällä raudoitusten numerointia, jonka ansiosta hallitset raudoitusmalleja ja -lohkoja täydellisesti. 

 

Rakennesuunnittelijoiden tarpeisiin kehitetty

Revit-ohjelmistossa työskentely tapahtuu tietomallissa. Naviate Structure hyödyntää tietomallinnuksen mahdollisuuksia ja tekee työskentelystä entistä tehokkaampaa. Symetrillä on pitkä kokemus tietomallinnuksen ja Revitin parissa, ja kehitämme ohjelmistojamme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Näin voimme olla varmoja, että ohjelmistoympäristö vastaa suunnittelijoiden tarpeita. 

Naviate Structure tarjoaa mittavan kirjaston valmiita objektityyppejä. Pääset myös hyödyntämään valmiita standardiprofiileja ja -perustuksia, jotka ovat helposti ja nopeasti räätälöitävissä projektisi tarpeisiin. 

Dokumentaation ja esitysmateriaalien tehokas luonti

Naviaten symbolikirjaston ja mukautettujen ominaisuuksien avulla tuotat dokumentaatiot, kuten pohjapiirustukset, leikkaukset ja detaljit, ja yhtenäistät niiden asettelun. Käytössäsi on myös valmiita pohjia, joiden avulla voit paitsi tutkia suunnitteluratkaisuja eri perspektiiveistä myös esitellä suunnitelmasi vaivattomasti. Naviatella voit suunnitella raudoitukset alusta loppuun 3D:nä ja tuotat raudoitussuunnitelmat piirustuksineen ja luetteloineen suoraan Revit-ympäristössä. 

Toimivan yhteistyön tuki

Naviate Structure tukee tietomallintamisen tarjoamaa kokonaisnäkemystä ja monipuolisia yhteistyömahdollisuuksia. Viestintä on sujuvaa niin moduulin toimintojen ja symbolien välillä, Naviate-moduulien kesken kuin eri suunnittelualojenkin välillä. 

Schedule a demo

Rakennesuunnittelu

 • Raudoitusten numerointi 
 • Teräsrakenteiden detaljointi 
 • Paalujen pidentäminen ja trimmaus 
 • Raudoitukset 

Tuottavuus

 • Family-objektien selaustoiminto 
 • Suodatustoiminto 
 • Väritystoiminto 
 • CAD Tracker -hakutoiminto 

Työryhmäominaisuudet

 • Excel-tiedostojen tuonti ja vienti 
 • BCF Manager -työkalu 
 • IFC-asetukset 
 • Asetusten siirto 

Dokumentointi

 • Projektin päivitys 
 • Sheet Manager 
 • Julkaisuominaisuudet 

Sinua voisi kiinnostaa myös


Tuotteet

BIM 360

BIM 360™ -pilvipalvelulla tehostat tiedonhallintaa ja käsittelet projektitietoja sujuvasti missä ja milloin vain. 

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Traffic

Ohjelmisto sisältää laajan liikennemerkkien standardikirjaston sekä dynaamisen työkalun omien liikennemerkkien luontiin. Dynaamiset ajoratamerkinnät luodaan natiivien Civil 3D -objektien ympärille.

Lue lisää
Tuotteet

AutoCAD

AutoCAD on maailman tunnetuimpia CAD-ohjelmistoja, joka mahdollistaa monipuolisen työskentelyn erilaisten suunnitelmien parissa. Työskentele nopeammin hyödyntämällä toimialakohtaisia työkaluja sekä AutoCAD:n mobiilisovelluksia.

Lue lisää
Tuotteet

Bluebeam

Jo yli miljoona suunnittelun ja rakentamisen ammattilaista luottaa Revu®-ohjelmistoon halutessaan tehostaa projekteja ja yhteistyötä.

Lue lisää
Tuotteet

CADiE

CADiE on sähkösuunnittelujärjestelmä, jossa yhdistyvät tehokas ja älykäs suunnittelutiedon hallinta ja piirtorutiinien vaivattomuus.

Lue lisää
Tuotteet

InfraWorks

Autodesk® InfraWorks on helppokäyttöinen konseptisuunnitteluohjelmisto yhdyskuntainfrastruktuurin suunnittelijoille. Autodesk InfraWorks tuottaa korkeatasoisia visuaalisia malleja ilman erillistä visualisointiohjelmistoa. 

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Architecture

Nopeuta dokumentointia ja optimoi työskentely sisäänrakennetuilla standardeilla. Arkkitehdeille räätälöity ohjelmisto tehostamaan tietomallinnuksen työnkulkuja.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Daylight

Paranna työskentely- ja asuintilojen viihtyvyyttä automatisoimalla päivänvalaistuksen arviointi ja optimoimalla valaistuksen, valoaukkojen ja muiden valaistukseen liittyvien elementtien suunnittelu.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Road

Hyödynnä paikallisten standardien mukaisia aloituspohjia ja asetuksia sekä toimintoja, joka yhdessä Civil 3D:n kanssa takaavat tehokkaan työnkulun.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Site & Landscaping

Nopeuta projektidokumenttien luontia sekä optimoi tietomallinnuksen työskentelymenetelmät ja työnkulku hyödyntämällä maisema-arkkitehdeille kehitettyjä sisäänrakennettuja standardeja.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Structure

Nopeuta dokumentointia ja optimoi työskentelymenetelmät hyödyntämällä sisäänrakennettuja standardeja, jotka tehostavat rakennesuunnittelun työnkulkua. 

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Pipe

Tehokkaaseen ja dynaamiseen projektisuunnitteluun. Ohjelmisto sisältää valmiit aloituspohjat ja osaluettelot, joka noudattavat toimialan kansallisia standardeja. 

Lue lisää
Tuotteet

Revit

Autodesk Revit on tehokkas tietomallinnustyökalu rakennusten suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Zero

Naviate Zerolla voit  vertailla rakennusmateriaaleja ja optimoida rakennuksen hiilijalanjälkeä jo suunnitteluprosessin aikana suoraan Revit-mallissa.

Lue lisää