Rakennussuunnittelu ja Yhdyskuntasuunnittelu

Räätälöidyt BIM-ratkaisut rakennus- ja yhdyskuntasuunnitteluun

Varmista kilpailukykysi Symetrin BIM-ratkaisuilla

Urbanisaatio ja ympäristövaatimukset ovat keskeisiä rakennus- ja infrastruktuuripalveluiden kysyntää ohjaavia tekijöitä nyt ja tulevaisuudessa. Etulyöntiaseman säilyttäminen edellyttää jatkuvaa panostusta toimintojen tehostamiseen, raaka-aineiden kulutuksen vähentämiseen ja parempaan laatuun. Tämä onnistuu Symetrin monipuolisten BIM-ratkaisujen avulla.

Tälle sivustolle olemme koonneet osa-alueita, joilla voimme olla avuksi sinulle ja yrityksellesi. Ole hyvä ja tutustu tarjontaamme!

Tapahtumat

Yhdyskuntasuunnittelun webinaarit

maanantai 11. toukokuuta 2020

Pidä tietosi ajan tasalla yhdykuntasuunnittelun ohjelmistoista! Esittelemme webinaareissa ohjelmistojen, kuten Civil 3D, Naviate ja Fiksu uusia ominaisuuksia ja parhaita käytäntöjä. Osallistuminen webinaareihin on maksutonta.

Lue lisää

Symetrin BIM-ratkaisut mahdollistavat:

Suunnittelussa, visualisoinnissa ja simuloinnissa

.... voidaan käyttää yhtä yhteistä mallia tai useita erillisiä malleja.

Mallia on helppo täydentää

.... uudella informaatiolla koko elinkaaren ajan.

Työskentely tehostuu

.... ja projektit valmistuvat nopeammin.

Varhainen analysointi

.... tuottaa tietoa päätöksenteon tueksi suunnittelun ensimetreiltä lähtien.

Mallin tiedot voidaan tallentaa

.... tulevaan käyttöön.

Malli ja suunnittelutieto

.... ovat sujuvasti jaettavissa.

Kohteen seuranta

.... helpottuu.

Logistiikan hallinta

.... sujuu tehokkaasti.

Huippuluokan BIM-ratkaisut

Tietomallintaminen (BIM) perustuu älykkääseen suunnittelutietoon pohjautuvaan tietomalliin, joka nopeuttaa projekteja, helpottaa projektinhallintaa, parantaa taloudellisuutta ja auttaa minimoimaan ympäristövaikutukset. Symetrin tehokkaiden BIM-ratkaisuiden ansiosta kaikki projektin parissa työskentelevät pääsevät hyödyntämään ja muokkaamaan samoja ajantasaisia tietoja projektin jokaisessa vaiheessa, alustavista luonnoksista projektin valmistumiseen. Arkkitehdit ja suunnitteluinsinöörit ovat hyödyntäneet tietomallinnuksen mahdollisuuksia jo pitkään. Nyt myös yhä useammat rakennuttajat, kiinteistöjen omistajat ja kiinteistönhoitajat hyödyntävät tietomallinnusta, joten sen tarjoamat mahdollisuudet rakennuksen elinkaaren aikana moninkertaistuvat. Symetrin avulla monet rakennusalan yritykset ovat onnistuneet virtaviivaistamaan työnkulkuja, sujuvoittamaan yhteistyötä ja parantamaan päätöksentekoa projektin ensimetreiltä lähtien.

Revit- ja Civil 3D -ohjelmistoihin kehitetyt lisäsovellukset ovat avain menestykseen

Tarjoamme asiakkaillemme Autodeskin johtavat ohjelmistot. Niitä täydentämään olemme kehittäneet omia ohjelmistoja, jotka parantavat asiakkaidemme kilpailukykyä entisestään. Naviate -tuoteperheemme sisältää Revit- ja Civil 3D -ohjelmistoa täydentäviä lisäsovelluksia, jotka on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Näiden monipuolisten sovellusten tarkoituksena on säästää aikaa, parantaa laatua ja tehostaa työskentelyä. Symetrin räätälöidyt tietomallinnusratkaisut ja rautainen asiantuntemus auttavat luomaan innovatiivisia ja vaikuttavia rakennuksia.

BIM-konsultointi

Symetri on kokenut konsultoinnin ja tietomallinnuksen käyttöönoton asiantuntija. Puhuimme tietomallintamisen periaatteiden puolesta jo ennen kuin BIM:stä tuli käsite. Vuosien varrella olemme auttaneet monia rakennusalan yrityksiä tietomallintamiseen liittyvien ongelmien ratkaisemisessa – siksi voimme olla avuksi myös sinun yrityksellesi. Kokeneet konsulttimme tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja auttavat heitä päivittäisten haasteiden parissa. Heidän osaamisensa on sinunkin käytettävissäsi.

The architect company A-lab solved a complex construction with BIM

Advanced BIM modeling made it possible to construct a 65.000/117.000 m2 commercial building complex, the Statoil building at Fornebu, Norway, in only 20 months on site.

Lue lisää

Architectural Company Petri Rouhiainen - BIM in Building Architecture

Architect Petri Rouhiainen talks about the reasons of using Building Information Modelling, the benefits of BIM, and the importance of training.

Lue lisää

The time of paper copies out in the field has passed

Thanks to BIM 360 Field, the whole building site is being digitised and not just the drawing and the model. All the work that so far has been done around the computer screen in the ‘building shed’ is now being moved out to the building site.

Lue lisää

Cedervall Architects – thorough preparations are key to success with BIM

Early preparations for the future BIM methodologies with Symetri on board as the right partner is the key to success going from 2D to BIM project planning.

Lue lisää

Hille Melbye: Succes with BIM is relying on the partnership with their trusted advisor

The development of strong BIM and CAD skills are required when designing and constructing big shopping malls. To ensure this, Hille Melbye Architects is dependent on a close working relationship and trust in their BIM and CAD consultant company.

Lue lisää

Tilaa Symetrin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaisia vinkkejä ja tietoa tapahtumista, webinaareista jne.

Ota yhteyttä