Rakennussuunnittelu ja Yhdyskuntasuunnittelu

Räätälöidyt BIM-ratkaisut rakennus- ja yhdyskuntasuunnitteluun

Varmista kilpailukykysi Symetrin BIM-ratkaisuilla

Urbanisaatio ja ympäristövaatimukset ovat keskeisiä rakennus- ja infrastruktuuripalveluiden kysyntää ohjaavia tekijöitä nyt ja tulevaisuudessa. Etulyöntiaseman säilyttäminen edellyttää jatkuvaa panostusta toimintojen tehostamiseen, raaka-aineiden kulutuksen vähentämiseen ja parempaan laatuun. Tämä onnistuu Symetrin monipuolisten BIM-ratkaisujen avulla.

Tälle sivustolle olemme koonneet osa-alueita, joilla voimme olla avuksi sinulle ja yrityksellesi. Ole hyvä ja tutustu tarjontaamme!

Event

Naviate webinars

05 kesäkuuta 2020

Welcome to our webinar series about Naviate. All webinars are free of charge and aim to show you tips and tricks or an overview of one ...

Symetrin BIM-ratkaisut mahdollistavat:

Suunnittelussa, visualisoinnissa ja simuloinnissa

.... voidaan käyttää yhtä yhteistä mallia tai useita erillisiä malleja.

Mallia on helppo täydentää

.... uudella informaatiolla koko elinkaaren ajan.

Työskentely tehostuu

.... ja projektit valmistuvat nopeammin.

Varhainen analysointi

.... tuottaa tietoa päätöksenteon tueksi suunnittelun ensimetreiltä lähtien.

Mallin tiedot voidaan tallentaa

.... tulevaan käyttöön.

Malli ja suunnittelutieto

.... ovat sujuvasti jaettavissa.

Kohteen seuranta

.... helpottuu.

Logistiikan hallinta

.... sujuu tehokkaasti.

Huippuluokan BIM-ratkaisut

Tietomallintaminen (BIM) perustuu älykkääseen suunnittelutietoon pohjautuvaan tietomalliin, joka nopeuttaa projekteja, helpottaa projektinhallintaa, parantaa taloudellisuutta ja auttaa minimoimaan ympäristövaikutukset. Symetrin tehokkaiden BIM-ratkaisuiden ansiosta kaikki projektin parissa työskentelevät pääsevät hyödyntämään ja muokkaamaan samoja ajantasaisia tietoja projektin jokaisessa vaiheessa, alustavista luonnoksista projektin valmistumiseen. Arkkitehdit ja suunnitteluinsinöörit ovat hyödyntäneet tietomallinnuksen mahdollisuuksia jo pitkään. Nyt myös yhä useammat rakennuttajat, kiinteistöjen omistajat ja kiinteistönhoitajat hyödyntävät tietomallinnusta, joten sen tarjoamat mahdollisuudet rakennuksen elinkaaren aikana moninkertaistuvat. Symetrin avulla monet rakennusalan yritykset ovat onnistuneet virtaviivaistamaan työnkulkuja, sujuvoittamaan yhteistyötä ja parantamaan päätöksentekoa projektin ensimetreiltä lähtien.

Revit- ja Civil 3D -ohjelmistoihin kehitetyt lisäsovellukset ovat avain menestykseen

Tarjoamme asiakkaillemme Autodeskin johtavat ohjelmistot. Niitä täydentämään olemme kehittäneet omia ohjelmistoja, jotka parantavat asiakkaidemme kilpailukykyä entisestään. Naviate -tuoteperheemme sisältää Revit- ja Civil 3D -ohjelmistoa täydentäviä lisäsovelluksia, jotka on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Näiden monipuolisten sovellusten tarkoituksena on säästää aikaa, parantaa laatua ja tehostaa työskentelyä. Symetrin räätälöidyt tietomallinnusratkaisut ja rautainen asiantuntemus auttavat luomaan innovatiivisia ja vaikuttavia rakennuksia.

BIM-konsultit palveluksessasi

Konsulttimme auttavat automatisoimaan suunnittelun rutiineja ja työvaiheita, niin että lopputuloksena on sujuvasti etenevä työnkulku, jossa luot, täydennät ja jaat suunnitelmat ja tietomallit vaivattomasti ja tehokkaasti. Symetrin ratkaisut ja palvelut räätälöidään aina asiakkaan liiketoiminnan tarpeisiin. Kokeneet konsulttimme tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja auttavat heitä päivittäisten haasteiden parissa. Konsulttiemme vahva osaaminen on sinunkin käytettävissäsi.

Cedervall Architects – thorough preparations are key to success with BIM

Early preparations for the future BIM methodologies with Symetri on board as the right partner is the key to success going from 2D to BIM project planning.

Lue lisää

The time of paper copies out in the field has passed

Thanks to BIM 360 Field, the whole building site is being digitised and not just the drawing and the model. All the work that so far has been done around the computer screen in the ‘building shed’ is now being moved out to the building site.

Lue lisää

Architectural Company Petri Rouhiainen - BIM in Building Architecture

Architect Petri Rouhiainen talks about the reasons of using Building Information Modelling, the benefits of BIM, and the importance of training.

Lue lisää

Ripellino ensures growth with BIM

When the architectural firm Alessandro Ripellino decided to take the step to BIM planning, in order to meet changing purchaser requirements, it was important to have a user-friendly platform and to be able to deliver high-quality projects in a short time.

Lue lisää

The architect company A-lab solved a complex construction with BIM

Advanced BIM modeling made it possible to construct a 65.000/117.000 m2 commercial building complex, the Statoil building at Fornebu, Norway, in only 20 months on site.

Lue lisää

Tilaa Symetrin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaisia vinkkejä ja tietoa tapahtumista, webinaareista jne.

Ota yhteyttä

Jyrki Petsalo
Jyrki Petsalo
Building & Infrastructure
Timo Väyrynen
Timo Väyrynen
Sales, Building & Infrastructure