Arkkitehtuuri

BIM arkkitehdeille - Varmista kilpailukykysi tietomallipohjaisella suunnittelulla

Digitalisaatio ja BIM arkkitehdeille

Arkkitehtuurissa on pitkälti kyse tulevaisuudesta. Nyt suunniteltavien rakennusten on vastattava tulevien polvien tarpeisiin ja niiden arvon tulee säilyä vielä sadan vuoden päästäkin. Siksi katsomme vahvasti tulevaisuuteen. Rakennusalalla eletään historiallisen haastavia aikoja. Haasteista suurin – digitalisaatio – tarjoaa kuitenkin myös huikeita mahdollisuuksia aidosti kestävien ratkaisujen ja yhteisöjen kehittämiseen. Juuri tästä tietomallipohjaisessa suunnittelussa on kyse.

Olemme koonneet tälle sivulle kaikki tuotteemme ja koulutus- ja tukipalvelumme. Tutustu tarjontaamme ja lue lisää siitä, miten voimme olla avuksi liiketoimintasi kehittämisessä!

Digitalisaatio ja BIM arkkitehdeille

Säästä aikaa

… automatisoimalla rutiinitehtävät.

Sujuvan yhteistyön ansiosta

… asiat etenevät joutuisasti.

Optimoi suunnitelmat

… yhdistämällä tietomalleja.

Jaa tiedot sidosryhmille

… sujuvasti pilvipohjaisessa ympäristössä.

Viimeisimmät uutiset & blogit

Lue lisää blogikirjoituksia ja kirjaudu blogin tilaajaksi täältä.
Lue lisää uutisia täältä.

Koulutukset

AutoCAD perusteet -verkkokoulutus

AutoCAD verkkokoulutus järjestetään usean päivän aikana ja sisältö on jaettu toiminnallisuuden mukaisiin moduleihin. AutoCAD peruskurssilla opitaan tärkeimmät kaksiulotteisten piirustusten tuottamiseen liittyvät asiat työn aloittamisesta valmiin piir ...

Lue lisää

BIM-ratkaisut nyt ja tulevaisuudessa

Tietomallintaminen (BIM) perustuu älykkääseen suunnittelutietoon pohjautuvaan tietomalliin, joka nopeuttaa projekteja, helpottaa projektinhallintaa, parantaa taloudellisuutta ja auttaa minimoimaan rakennuksen ympäristövaikutukset. Menestyäkseen niin isojen kuin pienten yritysten on varmistettava tulevaisuuden kilpailukykynsä. Tätä tavoitetta tukevat tietomallinnuksen sovittaminen yrityksen työnkulkuihin, tarpeenmukaisten teknisten ratkaisujen käyttöönotto, henkilöstön osaamisen tehokas hyödyntäminen ja ympäristön tarjoamia mahdollisuuksia monipuolisesti hyödyntävät suunnitelmat. Symetri kannustaa asiakkaita hyödyntämään räätälöityjä tietomallinnusratkaisuja ja työskentelemään älykkäämmin paremman tulevaisuuden puolesta. Symetri tarjoaa monipuolisen valikoiman tietomallinnusratkaisuja ja konsultointipalveluita, joiden avulla pääset sujuvasti sisälle tietomallinnuksen maailmaan. Kerromme mielellämme, miten tietomallintaminen voi helpottaa työskentelyä ja auttaa kehittämään yrityksesi toimintaa sekä miten tietomallintaminen on parhaalla tavalla sovitettavissa yrityksesi prosesseihin.

Uusin teknologia ja Revitiin kehitetyt lisäsovellukset ovat avain menestykseen

Tarjoamme asiakkaillemme Autodeskin johtavat ohjelmistot, kuten Revit Navisworks ja BIM360. Niitä täydentämään olemme kehittäneet omia ohjelmistoja, jotka parantavat asiakkaidemme kilpailukykyä entisestään. Naviate-tuoteperheemme sisältää Revit-ohjelmistoa täydentäviä lisäsovelluksia, jotka on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Näiden monipuolisten sovellusten tarkoituksena on säästää aikaa, parantaa laatua ja tehostaa työskentelyä. Symetrin räätälöidyt tietomallinnusratkaisut ja rautainen asiantuntemus auttavat sinua luomaan innovatiivisia ja vaikuttavia rakennuksia.

BIM-konsultointi

Symetri on kokenut konsultoinnin ja tietomallinnuksen käyttöönoton asiantuntija. Puhuimme tietomallintamisen periaatteiden puolesta jo ennen kuin BIM:stä tuli käsite. Vuosien varrella olemme auttaneet monia rakennusalan yrityksiä tietomallintamiseen liittyvien ongelmien ratkaisemisessa – siksi voimme olla avuksi myös sinun yrityksellesi. Kokeneet konsulttimme tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja auttavat heitä päivittäisten haasteiden parissa. Heidän osaamisensa on sinunkin käytettävissäsi.

Referenssit

Katso lisää referenssejä täältä.

The architect company A-lab solved a complex construction with BIM

Advanced BIM modeling made it possible to construct a 65.000/117.000 m2 commercial building complex, the Statoil building at Fornebu, Norway, in only 20 months on site.

Lue lisää

Architectural Company Petri Rouhiainen - BIM in Building Architecture

Architect Petri Rouhiainen talks about the reasons of using Building Information Modelling, the benefits of BIM, and the importance of training.

Lue lisää

Cedervall Architects – thorough preparations are key to success with BIM

Early preparations for the future BIM methodologies with Symetri on board as the right partner is the key to success going from 2D to BIM project planning.

Lue lisää

Tilaa Symetrin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaisia vinkkejä ja tietoa tapahtumista, webinaareista jne.

Ota yhteyttä