Tuotesuunnittelu ja tuotteen elinkaaren hallinta

Digitaaliset ratkaisut tuotesuunnitteluun ja tuotteen elinkaaren hallintaan

Tahto, osaaminen ja johtavat teknologiat

Symetrin ratkaisut pohjautuvat Lean -filosofiaan, ja ne on kehitetty vastaamaan asiakkaidemme todellisiin tarpeisiin. Tarjoamamme Lean -ratkaisut auttavat yritystäsi tehostamaan liiketoiminnan prosesseja, luomaan kilpailuetua ja parantamaan tuottavuutta.

Kattava toimialaosaaminen ja johtavat teknologiaratkaisut ovat asiakaspalvelumme kulmakiviä. Asiantuntemuksemme pohjautuu yli 30 vuoden kokemukseen ja yhteistyöhön erikokoisten ja eri toimialoilla vaikuttavien pohjoiseurooppalaisten yritysten kanssa. Tuotesuunnitteluun ja tuotteen elinkaaren hallintaan erikoistuneet konsulttimme ja tekniset asiantuntijamme auttavat ratkaisemaan liiketoimintanne haasteita, niin että tiiminne voi keskittyä ydinosaamiseensa ja uusien innovaatioiden kehittämiseen.

Symetrin ohjelmisto- ja palvelutarjonta kattaa tuotteen koko elinkaaren suunnittelusta tuotantoon, myyntiin ja huoltopalveluihin. Tuemme yrityksenne menestystä ratkaisuilla, jotka mahdollistavat entistä korkealaatuisemmat suunnitelmat, työvaiheiden automatisoinnin sekä tuotetiedon tehokkaan hyödyntämisen liiketoimintanne eri prosesseissa.

Asiakkaamme toimivat mm. seuraavilla toimialoilla

Industrial Machinery

Automotive & Transportation

Industrial & Fabricated Products

Shipping construction

Plant & Process

Food & Beverage

Chemicals & Plastics

Electronics

Pulp & Paper

Furniture

Nuclear

Oil & Gas

Aviation

Sovelia PLM Hermann´silla projektitoimitusten ytimessä

Hermann’sin käyttämä Sovelia PLM -ratkaisu on yrityksen tuotteiden ja projektien tiedonhallinnan ydin, joka mahdollistaa toimitusten korkean laadun ja aikatauluissa pysymisen myös muutosten keskellä.

Lue lisää

Sovelia ja Autodesk Vault tukevat tuotetiedon hallintaa Arctic Machinella

Sovelian hakutyökalujen avulla nimikkeet ja dokumentit löytyvät nopeasti ja luotettavasti. Esimerkiksi  pääkokoonpanosta saa yhdellä käskyllä kerättyä kaikki piirustukset ja osaluettelot. Aikaisemmin jokainen kuva piti hakea käsin.

Lue lisää

Virtuaalitodellisuus tuo Astheimerille merkittävää kustannussäästöä vähentämällä prototyyppien tarvetta

ASTHEIMER on maailmanluokan suunnitteluyritys, joka kehittää tulevaisuuden tuotteita yhteistyössä edistyksellisten asiakasyritysten kanssa.

Lue lisää

APL parantaa kilpailukykyä tehokkaalla tuotetiedonhallinnalla

Yrityksen sisäiset innovaatiot ja offshore-teollisuuden korkeatasoiset ratkaisut syntyvät Symetrin asiantuntijoiden tuella.

Lue lisää

BRUSH edistää innovaatiota ja yhteistyötä muuttamalla toimintatapoja

Suunnittelutiedon käytössä ja hallinnassa toimintatapojen muutoksella voidaan saavuttaa mittavia etuja, joiden myönteiset vaikutukset tuntuvat koko yrityksessä.

Lue lisää

Sovelia PLM osana Cargotec Kalmarin liiketoimintaprosesseja

Cargotec, johtava lastinkäsittelyratkaisujen toimittaja, hyödyntää Sovelia PLM -ratkaisua nimiketiedon ja tuoterakenteiden sekä versioiden ja muutosten hallinnassa.

Lue lisää

Significant savings at Dellner with implementation of the right methods

Dellner has successfully increased efficiency in their processes by implementing the right methods.

Lue lisää

EKOVENT – digitaalinen simulointi säästää aikaa ja kustannuksia

Autodesk Simulation CFD -simulointiohjelmisto mahdollistaa painehäviön nopean ja luotettavan simuloinnin ja verifioinnin jo suunnitteluvaiheessa.

Lue lisää

Etteplan tehostaa suunnitteluohjelmistojensa käyttöasteiden ja kulujen seurantaa

Onko oikeilla ihmisillä oikeat työkalut, kohdistuvatko kustannukset sinne minne pitääkin? Suuressa suunnitteluyrityksessä useiden suunnitteluohjelmistojen hallinta on haasteellista ilman toimivaa seurantajärjestelmää.

Lue lisää

Viimeisimmät uutiset

Blogi

Let's share some data!

It´s all about sharing. We operate in a sharing economy where we share cars, apartments, machines - and data. It´s a collaborative economy and it´s changing industries. And the manufacturing business is no exception.

Lue lisää
Blogi

How to create your 3D pipe designs with ease?

Pipe design in Autodesk Inventor can be a challenge and for many years designers have asked from us Why isn’t there a workable 3D-piping tool for Autodesk Inventor? With our customers we have developed a piping tool that allows you to finally design with ease - SOVELIA Inventor Piping.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Tilaa Symetrin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaisia vinkkejä ja tietoa tapahtumista, webinaareista jne.