ActiveEye

Varmistaa Vault-ympäristön jatkuvan valvonnan.

Haluatko Vault-tietosi valvovan silmän alle?

Yrityksen tuote- ja tekniset tiedot tarvitsevat varman ja turvallisen säilytysympäristön. Lyhyetkin katkot tietojen saatavuudessa aiheuttavat harmia, mutta pidemmät katkokset – tai yritykselle vuosien varrella kertyneen tietopääoman häviäminen – ovat liiketoiminnalle merkittävä menetys.

Symetrin ActiveEye-ohjelmisto valvoo yrityksesi Vault-palvelinta ja ilmoittaa mahdollisista poikkeavuuksista ja häiriöistä automaattisesti. Vault-tietosi ovat valvovan silmän alla vuorokauden ympäri.

ActiveEye tukee kaikkia Autodesk Vault -versioita: Vault Basic, Vault Workgroup ja Vault Professional.

ActiveEye tarjoaa seuraavat toiminnot:

ActiveEye varmistaa, että Vaultissa on aina asiaankuuluva varmuuskopio.

Miksi? Windowsin Tehtävien ajoitus -ominaisuus on useinkin syystä tai toisesta poissa käytöstä. Näin syntyy tilanteita, joissa varmuuskopiointia ei ole suoritettu kuukausiin tai jopa vuosiin.

ActiveEye varmistaa, että Vault-palvelimella on riittävästi vapaata tilaa.

Miksi? Vapaan tallennustilan käydessä vähiin palvelimen suorituskyky laskee ja varmuuskopiointi keskeytyy.

ActiveEye tarkistaa, että replikointi toimii moitteetta. Ohjelma ilmoittaa replikoinnin häiriöistä sekä palvelin- että tiedostotasolla.

Miksi? On hyvä tietää, että replikointi toimii virheettömästi. Myös replikoinnin ajankohta on tarpeellista tietoa.

ActiveEye valvoo Vault-palvelimen lokitietoja ja reagoi, mikäli merkintöjen määrä kasvaa yllättäen.

Miksi? Pitkäkestoisissa häiriöissä sama virheilmoitus kirjautuu lokitietoihin toistuvasti.

ActiveEye antaa selkeän kokonaiskuvan todellisesta muistin käytöstä ja kokoaa muistin käyttöön liittyvää tilastotietoa.

Miksi? Jos järjestelmän suorituskyky laskee, syyn selvittäminen kannattaa aloittaa täältä. ActiveEye kertoo muistin käytössä esiintyneiden piikkien täsmällisen ajankohdan.

Ota yhteyttä

Markku Koistinen

Markku Koistinen

Finland Director Finland, Product Design & Lifecycle

Haluatko lisätietoa?

Kiitos yhteydenotosta! Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Sinua voisi kiinnostaa myös


Tuotteet

BIM 360

BIM 360™ -pilvipalvelulla tehostat tiedonhallintaa ja käsittelet projektitietoja sujuvasti missä ja milloin vain. 

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Traffic

Ohjelmisto sisältää laajan liikennemerkkien standardikirjaston sekä dynaamisen työkalun omien liikennemerkkien luontiin. Dynaamiset ajoratamerkinnät luodaan natiivien Civil 3D -objektien ympärille.

Lue lisää
Tuotteet

AutoCAD

AutoCAD on maailman tunnetuimpia CAD-ohjelmistoja, joka mahdollistaa monipuolisen työskentelyn erilaisten suunnitelmien parissa. Työskentele nopeammin hyödyntämällä toimialakohtaisia työkaluja sekä AutoCAD:n mobiilisovelluksia.

Lue lisää
Tuotteet

CADiE

CADiE on sähkösuunnittelujärjestelmä, jossa yhdistyvät tehokas ja älykäs suunnittelutiedon hallinta ja piirtorutiinien vaivattomuus.

Lue lisää
Tuotteet

InfraWorks

Autodesk® InfraWorks on helppokäyttöinen konseptisuunnitteluohjelmisto yhdyskuntainfrastruktuurin suunnittelijoille. Autodesk InfraWorks tuottaa korkeatasoisia visuaalisia malleja ilman erillistä visualisointiohjelmistoa. 

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Architecture

Nopeuta dokumentointia ja optimoi työskentely sisäänrakennetuilla standardeilla. Arkkitehdeille räätälöity ohjelmisto tehostamaan tietomallinnuksen työnkulkuja.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Daylight

Paranna työskentely- ja asuintilojen viihtyvyyttä automatisoimalla päivänvalaistuksen arviointi ja optimoimalla valaistuksen, valoaukkojen ja muiden valaistukseen liittyvien elementtien suunnittelu.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Road

Hyödynnä paikallisten standardien mukaisia aloituspohjia ja asetuksia sekä toimintoja, joka yhdessä Civil 3D:n kanssa takaavat tehokkaan työnkulun.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Site & Landscaping

Nopeuta projektidokumenttien luontia sekä optimoi tietomallinnuksen työskentelymenetelmät ja työnkulku hyödyntämällä maisema-arkkitehdeille kehitettyjä sisäänrakennettuja standardeja.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Structure

Nopeuta dokumentointia ja optimoi työskentelymenetelmät hyödyntämällä sisäänrakennettuja standardeja, jotka tehostavat rakennesuunnittelun työnkulkua. 

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Pipe

Tehokkaaseen ja dynaamiseen projektisuunnitteluun. Ohjelmisto sisältää valmiit aloituspohjat ja osaluettelot, joka noudattavat toimialan kansallisia standardeja. 

Lue lisää
Tuotteet

Revit

Autodesk Revit on tehokkas tietomallinnustyökalu rakennusten suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Zero

Naviate Zerolla voit  vertailla rakennusmateriaaleja ja optimoida rakennuksen hiilijalanjälkeä jo suunnitteluprosessin aikana suoraan Revit-mallissa.

Lue lisää