Varjo

Varjo

Uraauurtavat VR/XR-sovellukset teollisuuden tarpeisiin.

Varjon huipputarkat VR- ja MR-silmikot auttavat ammattilaisia rikkomaan rajoja

Ihmisen silmän tarkkuutta vastaava resoluutio, integroitu silmienseuranta ja kattava 3D-ohjelmistotyökalujen tuki. Muun muassa näiden ominaisuuksien ansiosta Varjon uraauurtavat silmikot tarjoavat tuotekehityksen ammattilaisille mahdollisuuden rikkoa rajoja – nopeammin, edullisemmin ja vaivattomammin.

Varjo – Ihmissilmän tarkkuudella

Varjo on ammattilaiskäyttöön kehitettyjen VR-sovellusten edelläkävijä, joka tarjoaa maailman ainoan ihmissilmän tarkkuuteen yltävän VR-silmikon. Silmikko, joka on kehitetty vaativiin, korkeinta mahdollista visuaalista tarkkuutta vaativiin käyttötarkoituksiin, sisältää edistyksellisen integroidun silmienseurannan ja tukee yleisimpiä 3D-ohjelmistotyökaluja.

Varjon tuotteet:

Varjo mullistaa immersiivisen kokemuksen maailman edistyneimmillä ammattilaiskäyttöön kehitetyillä VR/XR-tuotteilla. Varjo VR-2, VR-2 Pro ja XR-1 Developer Edition mahdollistavat ihmissilmän tarkkuuden ja nostavat virtuaali- ja tehostetun todellisuuden uudelle tasolle.

Koe maailman ainoa täysin fotorealistinen tehostettu todellisuus. Varjo XR-1 on täydellinen työkalu kehittäjille, suunnittelijoille, tutkijoille ja teollisille muotoilijoille, jotka rikkovat raja-aitoja tehostelun todellisuuden avulla. Fotorealistinen tarkkuus, lähes olematon viive ja integroitu silmienseuranta tekevät XR-1-laseista ainoan laitteen, joka yhdistää virtuaalisen ja reaalimaailman aidon saumattomasti.

Koe maailman edistyksellisin virtuaalitodellisuutta hyödyntävä sovellus. Varjo VR-2 Pro nostaa ammattilaistasoisen virtuaalitodellisuuden uudelle tasolle tarjoamalla ihmissilmän tasoisen resoluution, integroidun 20/20 Eye Tracker™ -silmienseurantateknologian, Ultraleapin kehittyneen käsienseurantaintegraation sekä SteamVR- ja OpenVR-kehitysalustojen tuen.

VR-2 tarjoaa äärimmäisen todentuntuisen VR-kokemuksen kehittämisen, koulutuksen ja tutkimuksen käyttöön. VR-2 edustaa ammattilaislaatuisen VR-toiminnan uutta ulottuvuutta tarjoamalla ihmissilmän tarkkuuden, integroidun silmienseurannan sekä ennennäkemättömän laajan ohjelmistotuen, joka kattaa nyt myös SteamVR- ja OpenVR-sisällöt.

Pyydä meiltä lisätietoa

Jätä meille viesti

Kiitos yhteydenotosta! Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Sinua voisi kiinnostaa myös


Tuotteet

BIM 360

BIM 360™ -pilvipalvelulla tehostat tiedonhallintaa ja käsittelet projektitietoja sujuvasti missä ja milloin vain. 

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Traffic

Ohjelmisto sisältää laajan liikennemerkkien standardikirjaston sekä dynaamisen työkalun omien liikennemerkkien luontiin. Dynaamiset ajoratamerkinnät luodaan natiivien Civil 3D -objektien ympärille.

Lue lisää
Tuotteet

AutoCAD

AutoCAD on maailman tunnetuimpia CAD-ohjelmistoja, joka mahdollistaa monipuolisen työskentelyn erilaisten suunnitelmien parissa. Työskentele nopeammin hyödyntämällä toimialakohtaisia työkaluja sekä AutoCAD:n mobiilisovelluksia.

Lue lisää
Tuotteet

Bluebeam

Jo yli miljoona suunnittelun ja rakentamisen ammattilaista luottaa Revu®-ohjelmistoon halutessaan tehostaa projekteja ja yhteistyötä.

Lue lisää
Tuotteet

CADiE

CADiE on sähkösuunnittelujärjestelmä, jossa yhdistyvät tehokas ja älykäs suunnittelutiedon hallinta ja piirtorutiinien vaivattomuus.

Lue lisää
Tuotteet

InfraWorks

Autodesk® InfraWorks on helppokäyttöinen konseptisuunnitteluohjelmisto yhdyskuntainfrastruktuurin suunnittelijoille. Autodesk InfraWorks tuottaa korkeatasoisia visuaalisia malleja ilman erillistä visualisointiohjelmistoa. 

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Architecture

Nopeuta dokumentointia ja optimoi työskentely sisäänrakennetuilla standardeilla. Arkkitehdeille räätälöity ohjelmisto tehostamaan tietomallinnuksen työnkulkuja.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Daylight

Paranna työskentely- ja asuintilojen viihtyvyyttä automatisoimalla päivänvalaistuksen arviointi ja optimoimalla valaistuksen, valoaukkojen ja muiden valaistukseen liittyvien elementtien suunnittelu.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Road

Hyödynnä paikallisten standardien mukaisia aloituspohjia ja asetuksia sekä toimintoja, joka yhdessä Civil 3D:n kanssa takaavat tehokkaan työnkulun.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Site & Landscaping

Nopeuta projektidokumenttien luontia sekä optimoi tietomallinnuksen työskentelymenetelmät ja työnkulku hyödyntämällä maisema-arkkitehdeille kehitettyjä sisäänrakennettuja standardeja.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Structure

Nopeuta dokumentointia ja optimoi työskentelymenetelmät hyödyntämällä sisäänrakennettuja standardeja, jotka tehostavat rakennesuunnittelun työnkulkua. 

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Pipe

Tehokkaaseen ja dynaamiseen projektisuunnitteluun. Ohjelmisto sisältää valmiit aloituspohjat ja osaluettelot, joka noudattavat toimialan kansallisia standardeja. 

Lue lisää
Tuotteet

Revit

Autodesk Revit on tehokkas tietomallinnustyökalu rakennusten suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.

Lue lisää
Tuotteet

Naviate Zero

Naviate Zerolla voit  vertailla rakennusmateriaaleja ja optimoida rakennuksen hiilijalanjälkeä jo suunnitteluprosessin aikana suoraan Revit-mallissa.

Lue lisää