Varjo

Varjo

Uraauurtavat VR/XR-sovellukset teollisuuden tarpeisiin.

Varjon huipputarkat VR- ja MR-silmikot auttavat ammattilaisia rikkomaan rajoja

Ihmisen silmän tarkkuutta vastaava resoluutio, integroitu silmienseuranta ja kattava 3D-ohjelmistotyökalujen tuki. Muun muassa näiden ominaisuuksien ansiosta Varjon uraauurtavat silmikot tarjoavat tuotekehityksen ammattilaisille mahdollisuuden rikkoa rajoja – nopeammin, edullisemmin ja vaivattomammin.

Varjo – Ihmissilmän tarkkuudella

Varjo on ammattilaiskäyttöön kehitettyjen VR-sovellusten edelläkävijä, joka tarjoaa maailman ainoan ihmissilmän tarkkuuteen yltävän VR-silmikon. Silmikko, joka on kehitetty vaativiin, korkeinta mahdollista visuaalista tarkkuutta vaativiin käyttötarkoituksiin, sisältää edistyksellisen integroidun silmienseurannan ja tukee yleisimpiä 3D-ohjelmistotyökaluja.

Varjon tuotteet:

Varjo mullistaa immersiivisen kokemuksen maailman edistyneimmillä ammattilaiskäyttöön kehitetyillä VR/XR-tuotteilla. Varjo VR-2, VR-2 Pro ja XR-1 Developer Edition mahdollistavat ihmissilmän tarkkuuden ja nostavat virtuaali- ja tehostetun todellisuuden uudelle tasolle.

Koe maailman ainoa täysin fotorealistinen tehostettu todellisuus. Varjo XR-1 on täydellinen työkalu kehittäjille, suunnittelijoille, tutkijoille ja teollisille muotoilijoille, jotka rikkovat raja-aitoja tehostelun todellisuuden avulla. Fotorealistinen tarkkuus, lähes olematon viive ja integroitu silmienseuranta tekevät XR-1-laseista ainoan laitteen, joka yhdistää virtuaalisen ja reaalimaailman aidon saumattomasti.

Koe maailman edistyksellisin virtuaalitodellisuutta hyödyntävä sovellus. Varjo VR-2 Pro nostaa ammattilaistasoisen virtuaalitodellisuuden uudelle tasolle tarjoamalla ihmissilmän tasoisen resoluution, integroidun 20/20 Eye Tracker™ -silmienseurantateknologian, Ultraleapin kehittyneen käsienseurantaintegraation sekä SteamVR- ja OpenVR-kehitysalustojen tuen.

VR-2 tarjoaa äärimmäisen todentuntuisen VR-kokemuksen kehittämisen, koulutuksen ja tutkimuksen käyttöön. VR-2 edustaa ammattilaislaatuisen VR-toiminnan uutta ulottuvuutta tarjoamalla ihmissilmän tarkkuuden, integroidun silmienseurannan sekä ennennäkemättömän laajan ohjelmistotuen, joka kattaa nyt myös SteamVR- ja OpenVR-sisällöt.

Pyydä meiltä lisätietoa

Jätä meille viesti

Kiitos yhteydenotosta! Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Sinua voisi kiinnostaa myös