Varjo

Varjo

Uraauurtavat VR/XR-sovellukset teollisuuden tarpeisiin.

Varjon huipputarkat VR- ja MR-silmikot auttavat ammattilaisia rikkomaan rajoja

Ihmisen silmän tarkkuutta vastaava resoluutio, integroitu silmienseuranta ja kattava 3D-ohjelmistotyökalujen tuki. Muun muassa näiden ominaisuuksien ansiosta Varjon uraauurtavat silmikot tarjoavat tuotekehityksen ammattilaisille mahdollisuuden rikkoa rajoja – nopeammin, edullisemmin ja vaivattomammin.

Varjo – Ihmissilmän tarkkuudella

Varjo on ammattilaiskäyttöön kehitettyjen VR-sovellusten edelläkävijä, joka tarjoaa maailman ainoan ihmissilmän tarkkuuteen yltävän VR-silmikon. Silmikko, joka on kehitetty vaativiin, korkeinta mahdollista visuaalista tarkkuutta vaativiin käyttötarkoituksiin, sisältää edistyksellisen integroidun silmienseurannan ja tukee yleisimpiä 3D-ohjelmistotyökaluja.

Varjon tuotteet:

Varjo mullistaa immersiivisen kokemuksen maailman edistyneimmillä ammattilaiskäyttöön kehitetyillä VR/XR-tuotteilla. Varjo VR-2, VR-2 Pro ja XR-1 Developer Edition mahdollistavat ihmissilmän tarkkuuden ja nostavat virtuaali- ja tehostetun todellisuuden uudelle tasolle.

Koe maailman ainoa täysin fotorealistinen tehostettu todellisuus. Varjo XR-1 on täydellinen työkalu kehittäjille, suunnittelijoille, tutkijoille ja teollisille muotoilijoille, jotka rikkovat raja-aitoja tehostelun todellisuuden avulla. Fotorealistinen tarkkuus, lähes olematon viive ja integroitu silmienseuranta tekevät XR-1-laseista ainoan laitteen, joka yhdistää virtuaalisen ja reaalimaailman aidon saumattomasti.

Koe maailman edistyksellisin virtuaalitodellisuutta hyödyntävä sovellus. Varjo VR-2 Pro nostaa ammattilaistasoisen virtuaalitodellisuuden uudelle tasolle tarjoamalla ihmissilmän tasoisen resoluution, integroidun 20/20 Eye Tracker™ -silmienseurantateknologian, Ultraleapin kehittyneen käsienseurantaintegraation sekä SteamVR- ja OpenVR-kehitysalustojen tuen.

VR-2 tarjoaa äärimmäisen todentuntuisen VR-kokemuksen kehittämisen, koulutuksen ja tutkimuksen käyttöön. VR-2 edustaa ammattilaislaatuisen VR-toiminnan uutta ulottuvuutta tarjoamalla ihmissilmän tarkkuuden, integroidun silmienseurannan sekä ennennäkemättömän laajan ohjelmistotuen, joka kattaa nyt myös SteamVR- ja OpenVR-sisällöt.

Pyydä meiltä lisätietoa

Jätä meille viesti

Kiitos yhteydenotosta! Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Sinua voisi kiinnostaa myös


Tuotteet

Naviate Architecture

Nopeuta dokumentointia ja optimoi työskentely sisäänrakennetuilla standardeilla. Arkkitehdeille räätälöity ohjelmisto tehostamaan tietomallinnuksen työnkulkuja.

Lue lisää